Make your own free website on Tripod.com

Saiyan

WoS
WOS
vieraskirja
Kysyttyä
Asiaa?
Linkit
Musta lista
DragonBall
DragonBall AF
Fuusiot
Saiyan
Hahmot
Muodot
Muuta
-
Fun kuvat
Fun filmit

bardock.jpg

Taso: Normaali saiyan.
Tieto: Tämä on Saiyanin normaali muoto.

oozaru.jpg

Taso: Oozaru.
Tieto: Oozaru on Saiyaneiden oma muodonmuutos. Jos Saiyan jolla on häntä, katsoo täysikuuta hän muuttuu oozaruksi. Oozaru on Saiyanin omia voimia kymmenen kertaa voimakkaampi, mutta joillakin saiyaneilla on vaikeuksia hallita sitä. Taitavat Saiyanit kykenevät luomaan tekokuun voidakseen muutua Oozaruksi aina tarpeen tullen.

Pituus: 50 jalkaa. Noin 15 metriä?

gijisaiyan.jpg

Taso: Gijisaiyan, False SuperSaiyan, Giji SuperSaiyan.
Tieto: Tähän muotoon pystyy Saiyan joka ei pysty nostamaan ki energiaansa SuperSaiyan muotoon. Vaikka muoto on keskeneräinen, tietys osat kuten kohonneet hiukset, ei pupilleja ja kultainen aura ovat ilmiselvästi SuperSaiyanin osa. Epätäydellisen muodonmuutoksen takia, Saiyan käyttää paljon enemmän energiaa kuin normaalissa muodossa tai kokonaan muuttuneena.

ssjgoku.jpg

Taso: SuperSaiyan.
Tieto: SuperSaiyan muodon saavuttaa Saiyan joka ylittää rajansa jollakin hallitsemattomalla tunteella: Yleensä raivolla, tai turhautumisella. Vaikka fyysinen muutos on minimaallinen, voiman kasvu on kolossaalinen. Huomattavin muutos on hiusten kultainen väri ja ylöspäin osoitus. Saiyanien pupillien väri muuttuu vihreäksi ja lihakset kasvavat. SuperSaiyanin aurasta tulee tasainen ja aaltoileva keltainen liekki.

ultrasupersaiyan1.jpg

Taso: Ultra SuperSaiyan. / SuperSaiyan taso 2
Tieto: Ultra SuperSaiyan on muodonmuutos jonka SuperSaiyan oppii kun on opettanut keholleen muodonmuutoksen pidemmälle, tuloksena on muodonmuutos joka ohittaa SuperSaiyanin normaalit taidot. Tämä edistyneempi taso näyttää SuperSaiyanilta, mutta pidemmillä ja tiheämmillä hiuksilla.
Saiyanin Lihasmassa on myös kasvanut huomattavasti, mutta ei tarpeeksi rajoittaakseen heidän liikkeitään tai nopeuttaan.

ultrasupersaiyan2.jpg

Taso: Ultra SuperSaiyan 2 / SuperSaiyan taso 3
Tieto: Ultra SuperSaiyan on edistyneempi, mutta hallitsematon muoto normaalista SuperSaiyanista. Energian hallitsemisen puute saa Saiyanin lihakset kasvamaan pisteeseen joka alentaa liikkeitä, tuloksena massiivinen vauhdin menetys. Tämä muodonmuutos vie myös suuren määrän energiaa. Täsuä muodosua on enemmän haittaa kuin hyötyä Saiyanille.

relaxedsaiyan.jpg

Taso: relaxed SuperSaiyan, SuperSaiyan täysivoima.
Tieto: Tämän uniikin muodon saavuttaa kun hallitsee jokaisen osan SuperSaiyanistä, mukaan lukien käytöksen. Näin tekemällä , SuperSaiyan pystyy ylläpitämään muotoaan melkein tajuttomana, ja ilman ylettömää energian kulutusta kuten muuttuessaan ja harjoitellessaan. Goku on ensimmäinen joka hallitsee tämän muodon. Hän tiesi että taistellakseen Cellin kanssa, Gokun ja Gohanin täytyi tukahduttaa SuperSaiyanin negatiiviset vaikutukset ja tuntea olonsa luonnolliseksi SuperSaiyanina. Kun Saiyan on hallinnut SuperSaiyan muotonsa, tästä tulee heidän normaali SuperSaiyan muotonsa.

gohanssj2.jpg

Taso: Supersaiyan 2
Tieto: Tämän on samankaltainen kuin SuperSaiyan, mutta lihakset eivät kasva paljoa. Muut fyysiset muutokset sisältävät pidemmät, tiheämmät ja pystymmät hiukset, pyöreämmät kasvot, ja pienemmät silvät. Käytös on sama kuin SuperSaiyanilla. Saiyanin voima kasvavat huomattavasti verrattuna tavalliseen SuperSaiyaniin, tehden isomman auran ja sinisen, bio-sähkö kentän. Kuten normaali SuperSaiyan muoto, SuperSaiyan 2 muodon voi saavuttaa tunteella, mutta on saavutettavissa kovalla treenauksella. Gohanin muoto on erillainen Gokuun verrattuna: Kun Gohan käytti tätä muotoa hän sai ylimiellisen ja melkein sadistisen henkisen statuksen.

Ei kuvaa.
Taso: Legendaarinen SuperSaiyan.
Tieto: Tämän on uniikein SuperSaiyan muoto, koska taito muuttua tähän on geneettisesti valitseva, ja vain Brolylla.
Ylitse hänen normaalin SuperSaiyan muotonsa, Brolyn viimeinen muoto suuresti kasvattaa hänen kehonsa kokoa ja lihasmassaa. Hänen voimansa ja nopeutensa ohittavat normaalin SuperSaiyanin. Lisäksi hänen pupillinsa näyttävät katoavan.

ssj3goku.jpg

Taso: Super saiyan 3
Tieto: SuperSaiyan 3:lla on pität hiukset, eikä kulmakarvoja. Ja kuten arvata saatta SuperSaiyan 3 on SuperSaiyan 2:ta voimakkaampi ja nopeampi. SuperSaiyan 3 on fyysisesti rasittava SuperSaiyan muoto ja sen takia siinä ei voi olla kovin kauan.

mysticsaiyan.jpg

Taso: Mystic saiyan.
Tieto: Mystic saiyan on vain Gohanin saavuttama saiyanin muoto, jossa ulkonäkö vaihtuu huomaamattoman vähän, mutta voima ja nopeus kasvavat SuperSaiyan 3:n tasolle. Gohan sai voimansa vanhemmalta Kailta, joka vapautti Gohanin sisäiset voimat.

goldenoozaru.jpg

Taso: Golden Oozaru.
Tieto: Golden oozaru on Oozarun toinen muoto, joka tulee vain DBGT:ssä. Golden Oozaruksi voi muuttua, kun katsoo kuuta, ensin täytyy kuitenkin osata SuperSaiyan ja pitää olla häntä.
Golden Oozaru on tavallista oozarua voimakkaampi.

ssj4.jpg

Taso: Super Saiyan 4
Tieto: Super saiyan 4 on viimeinen SuperSaiyan muoto, joka tulee vain Dragon Ball GT:ssä. Päästäkseen SuperSaiyan 4:ksi, täytyy ensiksi osata muuttua Golden Oozaruksi ja sitten muistaa jotakin, jonka jälkeen kykenee muuttumaan SuperSaiyan 4:ksi. SuperSaiyan 4 on voimakkaampi ja nopeampi kuin SuperSaiyan 3. Lisäksi hiukset kasvavat.

Kopioi! Jos uskallat.